Metoder

Salgstræning

Hansen & Rungstedt adskiller sig fra mange andre udbydere af salgstræning ved at være meget operationelt orienteret. Du får HandsOn i salgstræningen, HandsOn er salg i praksis, og derfor går vi selv foran i salget, vore salgstrænere er i marken hver uge.

Vi mener, at salgstræningen bliver mest effektiv og giver vedvarende resultater, når den tager udgangspunkt i det faktiske salg. Denne tilgang stiller store krav til deltagernes forandringsvillighed, og der kan opstå situationer, hvor den enkelte deltager kan føle sig presset til at afprøve de nye værktøjer.

Træningens længde afhænger af hvor hurtigt resultaterne opnås. De bedste resultater opnås naturligvis med åbne og forandringsvillige deltagere.

Hansen & Rungstedt har 3 trin i træningen:  

  1. Teoretisk tilgang i traditionel kursusform, dette kalder vi at lære på skolebænken. Gennem teoretiske oplæg om emner som professionel spørgemetodik, brugen af MindMap som stikordsværktøj samt indvendingsbehandling lærer deltagerne de forskellige værktøjer.
     
  2. HandsOn træning i kursusform med rigtige beslutningstagere, det kalder vi det beskyttede værksted. Hansen & Rungstedt inviterer beslutningstagere fra "rigtige virksomheder" ind til aktiv træning. Det beskyttede værksted giver mulighed for at træne i et meget realistisk scenario.

  3. HandsOn træning bestående af samkørsel og samsalg, dette kalder vi træning i marken. Her er tale om virkeligt salg. Sammen med sælgeren kører en deltager fra Hansen & Rungstedt ud og gennemfører intromøder med nye og/eller bestående kunder. Det betyder at træningstid er salgstid.  

Flere nye kunder

Hansen & Rungstedt har siden 1993 hjulpet virksomheder med at få flere nye kunder eller få mere ud af bestående kunder og dermed øge salget. Vi adskiller os fra de fleste andre udbydere, ved at vi arbejder i din virksomhed– vi bliver din sælger.

Forud for et samarbejde, bruger vi den nødvendige tid, til at sætte os ind i netop din virksomhed og dine behov. Du får derefter et skriftligt oplæg, der bl.a. beskriver hvad, hvordan og hvor meget mersalg vi kan hjælpe dig med, og selvfølgelig hvad det vil koste.