Der var engang...

I 1993 lægger vi den første sten i fundamentet. Det hedder 3U Træning og bygger på aktiv erfaring i årene 1972 - 1993, som sælger, salgschef og salgsdirektør.

Noget alle kan genkende, er den svære vej fra at have lært noget nyt, til at kunne bruge det.

Det er vores forretningsgrundlag, at kunne løse denne opgave for sælgere. Vi er først i Danmark, med "HandsOn" og vi er de første, der træner i marken og sælger, med dem vi træner.

I 1996-2000 bliver 3U Træning til 3u-3ning. De 3u er: Uddannelse/træning i kursusform. Undervisning/HandsOn i kursusform med beslutningstagere live. HandsOn træning i marken, hvor vi sælger og deltageren er føl.

Vi udvikler Salgsuddannelse hos Eskofot, IKON, Minolta, Dansikring, Kraks Forlag og Dansk VVS, Tekniq. Vi skriver Håndbogen for Sælgere, som udkommer i 1000 eksemplarer. Bogen er i dag (7. udgave), stadig det eneste salgsværktøj i Danmark, der indgår i en auditeret iso-certificering.

Vi gennemfører salgsuddannelse hos Falck, Dansk VVS, Tekniq, DIEU, Bravida, Semco, Hoffmann, HP-Compaq, Dauphin, Bent Bekker, Adecco, Ottensten, KNS A/S og Dansikring blandt flere.

I 2000-2002 udvikler vi de 3 trin, 1-4 modellen, sælgerens søkort, cost/benefit beregning på træning samt en række andre nye procedurer og standarder, salgets tjekliste. Vi er først med en lang række nye salgsværktøjer. Det sker fordi vi selv er sælgere i det daglige.

I 2003 er 3u-3ning et as. I 2004 vælger Brdr. A & O Johansen A/S, os som salgstrænere.

I 2005 udarbejder vi en kvalitetshåndbog, der godkendes i NKT-Flexibles . NKT-F er verdenslederen på pipelines til olie og gasindustrien.

I 2006 vælger en af Danmarks førende Tekniq leverandører, at bruge vores salgsuddannelse og salgstræning. En af verdens førende IT leverandører involverer os i udvikling af salgsværktøjer og salgstræning.

Flere, større og såvel danske som internationale virksomheder, vælger vore kompetencer.

Det skyldes førerpositionen i HandsOn salgstræning. Individuel træning og værktøjer, frem for standard løsninger. Samtidig er vi en førende og innovativ værktøjsudvikler indenfor salg.

Vor vision, er at udbygge vores faglige værktøjer og metoder. Vores rødder og geografiske virkefelt er i Danmark, imidlertid har vi længe ønsket at få et mere "mundret" navn. Så fremover vil vi lyde navnet: